Menü

Az összes blogbejegyzés látható

Várjuk az AGROmash-on

  • agromash2018
Mint már oly sok éve, idén is megrendezésre kerül az év egyik legnagyobb mezőgazdasághoz köthető kiállítása, az AGROmashEXPO. És mint oly sok éve, idén is ott lesznek a SAME traktorok, az IrTem vetőgépek és a Pallada tárcsák a Contstar Kft. standján.


A siker titka a folyamatos innováció - az IrTem sztori

  • irtem fullos vetőgépek2
Vajon hogyan újulhat meg egy olyan "egyszerű" és régóta használt eszköz, mint a vetőgép? Mi az az egy apróság, amellyet a termékfejlesztési folyamatba beillesztve az IrTem évről évre nagyobb teret hódít a mezőgazdasági gépek piacán?


Kertészeti pályázatok elbírálása után

  • orsi mulcsozo wpkl
Megkezdődtek a kertészeti pályázatok elbírálásai, valószínűleg a pályázati keret nagysága és a pontos kritériumok miatt azok közül a gazdálkodók közül, akikkel beszélgettünk a témában, többen nyertek is. Így tehát a megadott időkereten belül indulhat a beszerzés, megvalósítás. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, azzal, hogy bemutatjuk a legkedveltebb kertészetekben is használható...

Címkék : pályázat

Sikeres bemutatkozás az OMÉK-en

  • omék2017
Szeptember 24-én véget ért az OMÉK szakkiállítás, melyen a Contstar cég is bemutatkozott, több mezőgazdasági gépet és eszközt állított ki. Megnyugtató volt látni, hogy nem csak cégünk elégedett a forgalmazott termékekkel, hanem a nagyközönség is.

Címkék : kiállítás, omék 2017

Találkozzunk az OMÉK kiállításon 2017-ben is

  • omék kép
Idén 78. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár. Rengeteg lakossági és szakmai programmal, számos kiállítóval, és partnerországként 2017-ben Japán is bemutatkozik.

Címkék : omék 2017

Megérkeztek az idei szezon legfelszereltebb Irtem vetőgépei

  • irtem fullos vetőgépek1
Már most készüljön fel az idei vetés-szezonra! Szerezz be Ön is a legnagyobb felszereltségű Irtem vetőgépeket. akár 3, akár 4 méteres változatban!


Újdonság - Vetőgép kínálatunkban

  • elvorit kukorica és gabonavetőgépek
A cégek évről évre fejlesztik gépeiket, hogy az Ön munkáját megkönnyítsék. Legyen Ön is tájékozott! Íme a legújabb kukorica és gabonavetőgépeink az Elvorti cég kínálatából!

Címkék : vetőgép

Új mini rakodó mutatkozott be az AgrárgépShow-n

  • agrargép kiállítás1
Az I. NAK Szántóföldi Napoknak, és Agrárgépshow-nak Mezőfalva adott otthont 2017.05.31. és 06.01. között. 28 ezer négyzetméteren csaknem 120 kiállító hozta el a gépeit és 40 hektáron zajlott fajtabemutató. Itt mutatkozott be legújabb mini rakodónk a PIXY SSQ 11.

Címkék : mini rakodó, pixy, rakodó

Pályázat - Erdészeti géptámogatás

  • orsi big forrest 3 big
Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások című pályázatot írt ki Magyarország Kormánya az erdészeti ágazat technológiai színvonalának javítása, gépek és eszközök beszerzéséhez kapcsolódó projektek megvalósítására. A felhívása a magánjogi vagy önkormányzati erdőgazdálkodók, valamint a vidéki térségben székhellyel rendelkező egyéb mikrovállalkozások vagy kisvállalkozások részére érhető...


Találkozzunk az AgrárgépShow-n Mezőfalván

  • agrgargepshow2017
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen rendezi meg – hagyományteremtő szándékkal – 2017. május 31-június 1-én az I.NAK Szántóföldi Napokat és az AgrárgépShow-Mezőfalva szabadföldi rendezvényt. Találkozzunk ott!

Címkék : kiállítás

Újdonságunk- Pixy T35 minirakodó

  • t35rakodó
Tekintse meg ÚJDONSÁGUNKAT a Pixy T35 minirakodót! A videóból kiderül, milyen munkákra alkalmas ez a kompakt gép.

Címkék : minirakodó

Újdonság a Palladától!

  • pallada tárcsa1
Biztosan hallott már a Pallada cégről, a Pallada tárcsákról. Ma már Magyarországon is egyre kedveltebbek a cég termékei, a kiváló minőségű talajművelő eszközök. Most egy újdonságot hozunk a Pallada cégtől. A már jól ismert Pallada 3200 rövidtárcsa két újdonsággal is meglepi a használóit!


Ön mit vár a vetőgépétől?

  • irtem vetőgép akció
Stabilitást, pontosságot, jó felszereltséget biztosan– de a Contstarnál még jó árat is kap!A mezőgazdaságban minden számít – mondják a szakemberek, és a kézenfekvőnek hangzó általánosítás fontos igazságot takar: nemcsak az időjárás, a jó talaj és vetőmag, de a vetőgép munkája is döntő fontosságú ahhoz, hogy a gazdálkodó végül jövedelmezően arathasson....


Kertészeti géptámogatás felfüggesztése

  • pályázathoz lejár az idő
Érdemes sietni! Aki még nem nyújtotta be a kérelmet, annak már csak pár napig van rá lehetőséget. Ne maradjon le Ön sem! Hívja fel pályázatíróját és tudakolódon a történtekről. A Hatóság 2017. március 6-án 24 órától felfüggeszti a „Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása” című (VP2-4.1.3.5-16 kódszámú) pályázat beadását.


Érdeklődők hada az AgroMash-on

A 2017-es év első nagy mezőgazdasági rendezvénye az AgroMash kiállítás volt, ahol mint minden évben, most is jelen voltunk gépeinkkel. A kiállítás legnagyobb tanulsága számunkra : rendkívül nagy érdeklődés övezi a kertészeti gépek beszerzésérere kiírt pályázatot. Éppen ebből a hatalmas érdeklődésből kifolyólag az előrelátó gazdák már a megrendeléseiket is...


Bő kínálat a Contstar standján

  • telephely Nyh
Széles kínálattal várja ügyfeleit, leendő partnereit a januári AGROmashEXPO-n a Contstar Kft. A cég a kiállításon a mezőgazdaság számos területére kínál gépeket, eszközöket, sőt a piacon eddig még nem ismert újdonság is bemutatkozik a standjukon.

Címkék : kiállítás

Változások a kertészeti gépbeszerzési támogatás pályázhatóságában

  • same frutteto3classic
Fontos változások a Kertészet korszerűsítése- kertészeti gépbeszerzés támogatása ( VP2-4.1.3.5-16 ) pályázattal kapcsolatban! Szűkíti a pályázók körét, hogy csak azok vásárolhatnak kertészeti gépeket ebben a pályázatban, akiknek a kapcsolt vállalkozásokat is figyelembe véve az üzemméretük legalább 75%-a kertészeti tevékenységből származik. Illetve változott a pályázat beadásának nyitónapja 2017. január 6-ra...

Címkék : pályázat

Már nálunk is rendelhető az AJG két újdonsága

  • detk1016
Az AJG Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft. több évtizedes múltra tekint vissza a mezőgazdasági járművek – traktorvontatású szippantó, hígtrágya-kijuttató, takarmányszállító tartálykocsik, illetve billenő felépítményes pótkocsik – tervezésében és gyártásában. Gyártmányaik sorát ez évben újabb, nagyobb teherbírású járművekkel egészítik ki, melyek a sorozatgyártás beindítása után a hatékony, gazdaságos áruszállítás korszerű...

Címkék : pótkocsi, újdonság

Megjelent a kertészeti gépbeszerzés pályázat

  • szechenyi 2020 logo fekvo color rgb
Megjelent a Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása című felhívás A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása” című (VP2-4.1.3.5-16 kódszámú) felhívás.

Címkék : pályázat

Kertészeti gépbeszerzés pályázattal?

  • virtusj 100
Akkor itt a Contstar új Same traktora Immár nem titok, hogy a Vidékfejlesztési Program keretében pályázatok sorát kívánják kihirdetni mostanság. Jól tudja ezt Magyarország egyik jelentős gépkereskedője, az idén 15. születésnapját ünneplő Contstar Kft. is, amely a küszöbön álló kertészeti gépbeszerzéshez egy új típusú, kiváló ár-érték arányú Same traktort kínál....