Menü
Felhasználási terület

Állattenyésztés

Állattenyésztés

Állattenyésztőként Önnek mi okozza a legnagyobb napi feladatot, az állatok takarmányozása vagy a trágyakezelés?

Egy nagyobb állatlétszámmal rendelkező telepen elképzelhetetlen kézzel gondoskodni ezekről a feladatokról. Míg kisebb állatlétszámmal rendelkező gazdaságok esetén, gondolja csak el, mennyi időt spórolhatna meg, ha a takarmányozást és a trágyakezelést gépekkel könnyítené meg.

Önökre gondolva, az állattenyésztésben is jól alkalmazható gépeinket külön csoportosítottuk, így könnyebben megtalálhatják az Önök számára aktuálisan legfontosabb gépet vagy eszközt.

Eredményes keresgélést!

Találatok száma: 76 + 32 rejtett
Megjelenítve:

Dönder Big Bag zsákemelő

A Big Bag zsákemelővel könnyen betöltheti a nagyméretű zsákokban lévő műtrágyáját a műtrágyaszóró tartályba. A hidraulikus gépek minden előnyével egy személy is könnyen és biztonságosan dolgozhat vele.

A Big Bag zsákemelő könnyű kezelést biztosít és még időt is megtakaríthat.

A műtrágyaszóróval kombinált Big Bag zsákemelővel meg egyszerűbb a munka.

Video

Bagodi BTL tolólapok

A BTL típusú tolólapok teljesítményigénye különböző, függ a traktortól és a tolólap méretétől.

10 kW ~ (14 LE) , 120 kW ~ (160 LE) és a 80 kW ~ (110 LE) Alkalmasak hóeltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona összetolására, istállóban trágya eltakarítására, kisebb mértékben talajegyengetésre.

Traclift Bálalift

A Trac-Lift homlokrakodókra szerelhető Traclift Bálalift a különböző mezőgazdasági munkákat könnyítik meg

Az eszközök homlokrakodóra szerelése egyszerű, ezért a gazdák hasznos társa a munkavégzésben.


Típus

ES 120

Emelési magasság (cm)

120

Önsúly (kg)

300

Max. terhelhetőség (kg)

250

Ferro-flex FF40 homlokrakodó

A Ferro-Flex Mezőgazdasági Gép-, és Szerkezet Gyártó Kft. egyedülálló a hazai piacon abból a szempontból, hogy a nagyüzemi gyártás ellenére is szoros kapcsolatot tart fenn a gazdákkal. Termékskálánkat közvetlenül a gazdák igényei alapján alakítjuk, akik, ha máskor nem, az évente megtartott szakmai napunkon ellátogatnak hozzánk. Fő profilunk a traktorra szerelhető homlokrakodók és azok munkaeszközei, valamint a teleszkópos rakodókra szerelhető munkaeszközök.

A folyamatosan változó igények sikeres kielégítésének egyik titka az, hogy három tervező mérnök dolgozik folyamatosan a termékskála teljessé tételén, valamint az új termékek tesztelésén és tökéletesítésén.