1000 üzemórás szerviz akció

Spórolja meg a kötelező szervizeket!

Traktor vásárláson töri a fejét?

Akkor MOST ne habozzon!

AKCIÓnkban most a kötelező időszakos szervizeket átvállaljuk Ön helyett 1000 üzemóráig!

Ugye, ilyen jó ajánlatot rég hallott?

Nálunk nincs váratlan kiadás, nem kalkulálható szerviz költség! Önnek csak tankolnia kell a traktorát, a többit megoldjuk Ön helyett!

Bár az időszakos szervizek költsége minden SAME traktor-típusra elég pontosan tervezhető, mégis sokan nem szeretik kérdezgetni a szervizes munkatársakat, milyen összegre készüljenek. Most 1000 üzemóráig (, de maximum a vásárlást követő 2 évig)  még ezt a kellemetlenséget is levesszük a gazdálkodók válláról! Ezt a költséget egyszerűen elfelejtheti. Önnek csak szólnia kell, ha közeledik a következő szerviz, a többit intézzük mi.

DE nem elég, hogy az időszakos szerviz árát megspórolja, még be sem kell jönnie hozzánk, mert ebben az akciónkban Önnél csináljuk meg a karbantartást! Ezzel újabb időt és energiát spórolhat meg, az utiköltségről már nem is beszélve!

Nézzük milyen karbantartási munkálatok tartoznak ebbe a körbe:

(Természetesen csak felsorolásszerűen, a különböző géptípusoknál ezek eltérhetnek, illetve a különböző szerviz egységek alkalmával csak az adott időszakra előírtak kerülnek elvégzésre.)

 • Motorolaj szűrő csere
 • motorolaj csere
 • üzemanyag szűrő csere
 • első híd olajcsere
 • üzemanyag előszűrő csere
 • szívóági szűrő csere váltónál
 • hidraulika szűrő csere
 • kabinszűrő csere
 • külső levegőszűrő csere
 • belső levegőszűrő csere
 • váltóolaj csere

Hogyan is működik ez pontosan?

A SAME traktorok esetében 1000 üzemóráig 4 db időszakos szerviz elvégzése javasolt, mégpedig az 50, a 400. a 700 és az 1000 üzemóránál!

AKCIÓnkban ezeknek a szervizeknek a teljes költségét átvállaljuk, amennyiben ezek az időszakos szervizek a vásárlást követő 2 éven belül megtörténnek. Azaz, amennyiben a traktorba 2 év alatt csak 800üzemóra kerül, akkor az abban az időszakban esedékes időszakos szervizek díja (50,400, 700) kerül átvállalásra!

Az AKCIÓ magában foglalja a teljes anyagköltséget, a munkadíjat és a kiszállás költségét is!

Amennyiben a traktornak az időszakos szervizeken kívül ebben az időszakban szüksége van egyéb szerviz-szolgáltatásokra is, azt természetesen elvégezzük, azonban ezek díját az ügyfélnek meg kell fizetnie. A tapasztalatok szerint ilyen szervizekre gondos gazdáknak legfeljebb valamilyen baleset következtében van szüksége!

Figyelem! Az Akció a 2019. december 31-ig szerződött SAME traktorokra érvényes! Az akcióban csak 2019-ben gyártott SAME modellek vesznek részt.

Önnek milyen SAME traktor típusra lenne szüksége?

Nem tud választani?

Keresse szakértő munkatársainkat online, telefonon vagy személyesen a telephelyeinken! Beszéljék át a jelenlegi gépparkjához milyen traktor illik, melyikkel tudja majd elvégezni a gazdaságában felmerült teendők legnagyobb részét, milyen lehetőségei vannak, ha nincs meg a választott traktorra a pénze!

Ajánlatot szeretnék kérni SAME traktorra...

Kérjük írja be a választott típus nevét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Mások ezért szeretik a SAME traktorokat:

Szélsőséges időjárási körülmények között is jól teljesít!


 

El sem akartam hinni a mért fogyasztási eredményeket!

Masszív és erős, ugyanakkor fürge! A gazdaságban sokrétűen használható!


Üzemeltetési és szerviz költsége sem magas!

Reméljük Önt is elégedett vásárlóink körében tudhatjuk majd, és hasonló jó véleményeit, tapasztalatait megosztja majd velünk és a gazdálkodó-társakkal is!