Menü

Mutasd az összes cikket...

Same traktorok -kertészeti pályázatra

A kertészeti támogatásba a Contstar Kft. által forgalmazott SAME traktorok is bekerültek az eddigi tervezet szerint. A cég a márka széles választékát kínálja a gazdálkodóknak.

A Same traktorok között megtalálják az ideális gépet a szőlőskertek, a gyümölcsösök és a nagyobb kertészetek gazdálkodói egyaránt – mondta a Contstar Kft. kereskedelmi igazgatója. Székely Szabolcs hozzátette, hogy valamennyi traktor megfelel a legszigorúbb európai uniós normáknak, és széles méret- és teljesítménykínálatból választhatják ki a gazdák a számukra legideálisabb gépet. A kertészeti pályázat miatt jelentős kínálattal várjuk az érdeklődőket, így minden igény ki tudunk elégíteni – fogalmazott a kereskedelmi igazgató. – Nem csak a vásárlásban, a legjobb megoldás kiválasztásában segítünk az  ügyfeleknek, de szolgáltatásunk része a hitelügyintézés, a szakszerviz, a garancián belüli és a garancián túli alkatrész-utánpótlás is. A traktor felszereltségét a vásárló igényeinek megfelelően, személyre szabottan alakítjuk ki, és igyekszünk mindenkinek a legkedvezőbb árat kínálni.”

A Contstar Kft. az egész ország területén magas színvonalon képes kiszolgálni az ügyfeleket, hiszen a nyíregyházi telephely mellett más városokban is  rendelkeznek képviselettel, illetve viszonteladók is segítik az értékesítést. A kínálatból Székely Szabolcs kiemelte, hogy a Same gyár nagy hangsúlyt fektet  kimondottan a szőlős és gyümölcsös traktorra.

Szőlőstraktoroknál kiemelte a Same gyárnak a piacon idén debütált traktorját, Frutteto Naturalt, amely a Same Frutteto 3 szőlőstraktornak egy olcsóbb változata, amelyet az olasz cég kifejezetten a szőlőskertek művelésére alakított ki. A négyhengeres, nyolcvan lóerős motorral szerelt gép 156 centiméter széles, így ideális a szőlősorok közötti műveléshez. A Fruttito Natural fülkével és fülke nélküli változatban is kapható.

Gyümölcsöstraktoroknál a jól bevált Same Dorado traktorok mellet tért hódít a gyümölcsöstraktorok olcsóbbik változata, a Same Argon, amely már egy ideje elérhető a gazdálkodóknak, és elsősorban a gyümölcsöskertek művelőinek lehet remek partnere. Az Argon kiemelkedően sokoldalú, és számos kiegészítő eszköz használatát teszi lehetővé, melyekkel az apróbb, könnyebb munkáktól, a bálázásig szinte mindent megoldhatunk. Elérhető 65, 75 és 80 lóerős motorral, két- vagy négykerék-meghajtással is. Ez a traktor a mozgékonyság, a fordulékonyság és a kompakt tengelytáv követelményeinek tökéletesen megfelel.

Székely Szabolcs univerzális traktornak a Same Expolert ajánlja, amely rend rendkívül sokoldalú, már régóta piacon lévő traktor, és a tervezet kertészeti pályázatban eddigi kiírástervezet szerint megvásárolható lesz. Ennek a traktornak a legkeresettebb típusa a Same Expoler 105.4 (102 LE) típus.