Mutasd az összes cikket...

A 2018-as AGROmash tapasztalatai

Mikor egy kiállítás véget ér, a cégek válláról lehull egy nagyon nehéz súly. Hiszen a kiállítás előtt rengeteg dolgot kell elintézni, készre hozni, nem szabad csak úgy majd-lesz-valahogy módon belevágni egy ilyen színvonalú rendezvényen való megjelenésbe. 

Teher a dolgozóknak, hiszen napokkal előtte már elkezdődik a bepakolás és a kiállítás végeztével viszonylag kevés idő alatt kell mindent elpakolni, a kiállítóteret kiüríteni. Ami lássuk be, ilyen méretű és súlyú gépek és eszközök esetén nem is olyan kis feladat!

A megterhelő munkatempó mellett azért mindig nagy öröm egy-egy ilyen nagyszabású kiállításon részt venni

Egyrészt igazi megmérettetés cégünknek, hogy más, hasonló profilú cégekkel tudnak bennünket összehasonlítani a gazdák. Így könnyen megérthető az az öröm, melyet akkor éreznek munkatársaink, amikor a standunkon tolonganak az érdeklődők, valóban komoly kérdéseket tesznek fel egy.-egy traktorral vagy más kiállított munkagéppel kapcsolatban!

Másrészt az ilyen kiállításokon valóban az ország minden részéről érkeznek emberek, így nagyon jó lehetőség nekünk olyan gazdálkodók tapasztalatait, problémáit is megtudni, megérteni, akikkel - főleg a távolság miatt - nem vagyunk szorosabb kapcsolatban. Ilyenkor főként a különböző domborzati viszonyok, különböző talajtípusok és időjárási körülmények miatt fellépő problémákra, a gépeink ottani munkabírására vagyunk nagyon kíváncsiak. Ezekből mindig tanulunk, sőt ezeket a gyártó felé tolmácsoljuk, így a fejlesztésben is sokat segítenek ezek a velünk megosztott gondolatok.

Idén természetesen a Kertészeti Pályázatokhoz kapcsolódó gépek és eszközök kerültek előtérbe, így a legnépszerűbb kiállított darabunk a SAME FRUTTETO traktorunk volt.

Miért tud ennyire sikeres lenni a SAME FRUTTETO? 

Mert ez a traktor a keskeny nyomtáv mellett még széles lóerő-kínálattal is rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb darabot!

Szintén sok érdeklődés volt a szemenkénti vetőgépek iránt, mely egyrészt a kiváló munkateljesítménynek, és a gépet használók pozitív visszajelzéseinek volt köszönhető. 

Másrészt az IrTem cég a gépei design-ján is változtatott, így az eszközök még mutatósabbak, modernebbek lettek.

Bár egyszerű értékesítői fogásnak tűnhetett, mégis csupán jóindulatból és a gazdálkodók segítése céljából jeleztük már a kiállításon a hezitálóknak, hogy siessenek a döntéssel, hiszen, ha szezonra szeretnék megkapni a gépeiket, akkor a rendelést mihamarabb le kell adniuk. Főként, mivel a kiállítás ideje alatt annyi rendelés érkezett a gépekre, hogy azok teljesítése is időigényes feladat lesz a gyártóknak.


Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket a megjelenésükkel vagy bizalmukkal, és továbbra is forduljanak hozzánk kérdéseikkel, problémáikkal, mostmár a 2 telephelyünk valamelyikén várjuk Önöket, Pápán vagy Nyíregyházán.

Címkék : kiállítás