Mutasd az összes cikket...

Vevőikre váró vetőgépek

Utaztak az IrTem vetőgépek!

Megérkeztek, sőt, raktárainkban már el is foglalták helyüket azok a vetőgépek, melyeket időben megrendeltek az előrelátó gazdák. Természetesen gondoltunk azokra is, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak előrendelni az IrTem vetőgépeiket. Ezért folyamatosan érkeznek be különböző felszereltségekkel vetőgépek.

 Az Ön IrTem vetőgépe köztük van?

Mivel a vetőgépek felszereltségét nagyban meghatározza, hogy milyen talajon és hogyan akarják azt használni, ezért a beérkezett vetőgépeink is igen változatos képet mutatnak.

IrTem gyárudvarról a CONTSTAR udvarára

Természetesen rendeltünk be néhány vetőgépet a tavalyi év legkelendőbb konstrukciói alapján, de már az újabb fejlesztéseket kérve bele. 

Ezeket megtekinthetik, megvásárolhatják a CONTSTAR Kft bármelyik telephelyén, akár Nyíregyházán, akár Pápán.

Amennyiben még ebben a szezonban szeretné használni 4 vagy 6 soros IrTem vetőgépét, úgy mihamarabb keressen bennünket, mert a készleteink végesek és a gyár az előre leadott rendeléseket (pl az AGROMash-on begyűjtötteket) veszi előre.

Kérjen árajánlatot a weboldalunkon keresztül vagy telefonon kollégáinktól a 06 42 595 289 ( Nyíregyháza) vagy a 06 89 310 003 ( Pápa) telefonszámok valamelyikén!

Címkék : irtem vetőgép