Menü

Mutasd az összes cikket...

Újabb elismerés a Contstar Kft.-nek

 Vajon ki ne lenne büszke, ha megfeszített és hathatós munkáját értékelnék, díjaznák? A Contstar Kft.-vel is éppen ez történt. A 2017 évi teljesítményünket ismerte el az SDF egy szép díjjal.

 A SAME traktorok magyarországi kereskedőjeként hatalmas elismerés, hogy a Közép-Kelet Európai mezőnyben a legeredményesebbek lettünk!

Ott, ahol sok más traktor márka is a piacon van, sőt, némely márka számos értékesítő hellyel büszkélkedhet. 

A Contstar Kft.-nek mégis sikerült mindössze 2 telephellyel az országban számos gazdálkodóhoz eljuttatni a SAME traktor márkát!

A Közép-Kelet Európai piacon a Contstar Kft maga mögé utasított Magyarországnál jóval nagyobb mérettel, ezáltal több gazdálkodóval rendelkező országokat is.

Ennek okát a gazdálkodókban kereshetjük. A magyar gazdák merték kipróbálni a SAME traktorokat, hittek az értékesítőknek és megtapasztalták, hogy a SAME traktorok hozzák a tőlük elvárt eredményeket.

Ebből az elégedettségből fakadóan számos pozitív vásárlói vélemény, visszajelzés érkezik a Contstar Kft-hez, valamint jut el a többi gazdálkodóhoz is. 


Értékesítőink felkészültsége és márka szeretete, illetve a gazdálkodók SAME traktorokkal való pozitív tapasztalata vezetett ennek a díjnak a kiérdemléséig.

A Contstar Kft ezúton is köszöni mindazoknak, akik e díj elnyeréséhez hozzájárultak, bizalmukat és szorgalmas munkájukat.

Címkék : díj