Mutasd az összes cikket...

Farmer Expón is jártunk

Az idei Farmer Expo-t sem hagyhattuk ki, mint már sok éve mindig, most is kiállítóként vettünk részt ezen a színvonalas rendezvényen. És most is sok-sok élménnyel, tapasztalattal bővelkedve értünk haza, persze egy-két géppel könnyebben..

Az idei kiállításon is nagy sikert arattak a Pallada tárcsák és Irtem vetőgépek. Természetesen ezen a gépeknek a szakszerű beállítását ismerni kell ( ezért is támogat a Földművelésügyi Minisztérium is olyan kezdeményezéseket, mint a MezőgépÉSZ képzés és játék) , hiszen ezek az eszközök már olyan sok beállítási lehetőséggel rendelkeznek, a különböző talajokra és kultúrákra. Nem elég csak rámenni a földekre és dolgozhatunk is, kell hozzá néhány alapvető paraméter ismerete. (Nem bonyolult, de odafigyelést igénylő feladat.)

A traktorok közül a legkedveltebb és legtöbb érdeklődést kivívó darabunk a SAME Frutteto volt. (nem csoda, hogy jelölt a 2019-es év traktora verseny egyik kategóriájában).
Ezt az igazán kompakt kis traktort egyre több gazda választja, hiszen már az alapfelszereltsége is kiváló, a választható kiegészítőkkel pedig tényleg egyedi igényekre lehet szabni.

Köszönjük mindazoknak, a régi és j vásárlóinknak, érdeklődőknek, akik ellátogattak a standunkra! Idén is sok hasznos információval lettünk gazdagabbak a vevőink problémáival és reményeivel kapcsolatban...