Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Felhasználási terület
Szántóföldi növénytermesztés

Szántóföldi növénytermesztés

A szántóföldek jó minőségű megműveléséhez és ezzel az elvárt terméshozam eléréséhez szakértelem és megfelelő eszközök szükségesek!

Ha Önnek a tudása megvan, a kiváló gépeket mi biztosíthatjuk.

Mivel a szántóföldi növénytermesztéshez az erő és munkagépek széles skálájával kell a gazdálkodó gépparkjának rendelkeznie, ezért igyekszünk mi is a legváltozatosabb palettát kínálni. Legyen szó bármelyik munkafázisról, kínálatunkban biztosan talál megfelelőt!

Azonban, ha Önnek speciális gépigénye lenne, például olyan eke, amelyet nem tartunk készleten, akkor sem kell aggódnia 1-1 gyártó centiméternyi vastag prospektusaiból vélhetően Ön is meg fogja találni a kívánt eszközt. Természetesen ezen eszközök beszerzése némi időt igényelhet.

A jelenleg is raktáron lévő és forgalmazott szántóföldi növénytermesztéshez ajánlott termékeinket itt tekintheti meg.

Találatok száma: 561 + 221 rejtett
Megjelenítve: