Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Rézsükaszák
Orsi Primatist Gs

Orsi mulcsozó Primatist Gs 220

Leírás

Orsi mulcsozó Primatist Gs 220

Az Orsi Primatist Gs 2200 mulcsozó útak, árok, töltések, kertek és zöld területek tisztítására. Felszerelve hidraulikus dőléssel, a 90 ° os függőleges helyzet eléréséig, a sövények metszéséhez és aprításához. Fű, metszés és ág legfeljebb 6 cm átmérőjű fűnyírásra ajánlott. Alkalmas mind a traktor hátsó, mind oldalirányú megmunkálására. A darabolóberendezés egy kettős belső keretből áll, amely teljes egészében HARDOX®-ba van beépítve (kopásálló és kopásálló acél). A hátsó henger kettős pozíciója: 1) öntisztítás, hogy az aprított terméket ki lehessen rakni a henger mögött; így a traktor energiafogyasztását a fogyasztás abszorpciójának csökkentésével minimálisra csökkentik. 2) hátul, hogy a terméket tovább tartsa a vágóberendezésben, majd aprítsa tovább. A belső részbe beépített 2 sor ellenkés garantálja a kiváló vágási minőséget a hátsó henger mindkét két helyzetében.

3 ÉV GARANCIA az öntött fém részekre

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!
 • Primatist GS választható felszereltség

  1. Hardox acél koptató
   1 -
   0,00 Ft
  2. Védő láncok
   1 -
   0,00 Ft
  3. Oleo-pneumatikus rezgéselnyelő
   1 -
   0,00 Ft