Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Vízszintes tengelyű
Komáromi

Komáromi Gép KB-303K szárzúzó

Leírás

A gép egyaránt alkalmazható kukoricaszár, napraforgó, gazos- gyomos területek, azon kívül ujjnyi vastagságú fanyesedék és szőlővenyige zúzására.

A gép erős, robosztus alvázra épül, függesztett kivitelben készül. A zúzótengelyen négy sorban helyezkednek el a nagy kopásállósággal és szilárdsággal bíró zúzókések.
A tengely dinamikusan gondosan ki van egyensúlyozva. A gépre ellenkések vannak felszerelve, a zúzás hatékonyságát növelve.

A gép masszív, erős hajtásátvitelét a minőségi Comer szöghajtómű, szabadonfutós kardántengely, valamint az 5 soros 17x1600 –as ékszíjhajtás biztosítja.
A zúzó hátsó részén található egy acélhenger, amely biztosítja a gép jó talajkövetését, és ezzel állítható a zúzómagasság is.

Az acélhenger előtt vannak felszerelve a mulcsozáskor használt acéltüskék, melyek által feltorlódik a gép hátsó részén a nagyméretű gally és venyige, amit ezután a zúzókések apró darabokra vágnak szét.

A gép hidraulikusan oldalra kitolható, ezáltal a fák sorai között is megfelelő zúzást tudunk elérni.

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!