Menü
Felhasználási terület

Szántóföldi növénytermesztés

Szántóföldi növénytermesztés

A szántóföldek jó minőségű megműveléséhez és ezzel az elvárt terméshozam eléréséhez szakértelem és megfelelő eszközök szükségesek!

Ha Önnek a tudása megvan, a kiváló gépeket mi biztosíthatjuk.

Mivel a szántóföldi növénytermesztéshez az erő és munkagépek széles skálájával kell a gazdálkodó gépparkjának rendelkeznie, ezért igyekszünk mi is a legváltozatosabb palettát kínálni. Legyen szó bármelyik munkafázisról, kínálatunkban biztosan talál megfelelőt!

Azonban, ha Önnek speciális gépigénye lenne, például olyan eke, amelyet nem tartunk készleten, akkor sem kell aggódnia 1-1 gyártó centiméternyi vastag prospektusaiból vélhetően Ön is meg fogja találni a kívánt eszközt. Természetesen ezen eszközök beszerzése némi időt igényelhet.

A jelenleg is raktáron lévő és forgalmazott szántóföldi növénytermesztéshez ajánlott termékeinket itt tekintheti meg.

Találatok száma: 224 + 452 rejtett
Megjelenítve:

Agrogép DEKT-115/1 hígtrágya talajbainjektáló tartálykocsi

A DETK-115/1 típusjelzésű 5 m3-es hígtrágya talajbainjektáló tartálykocsik alkalmasak a legfeljebb 15% szárazanyagtartalmú hígtrágya, egyéb nem aktívan korrozív folyadékok, víz, és vízzel egyenértékű anyagok felszívására, szállítására és talajfelszín alá juttatására.

A művelőtagok /3 db/ megfelelő sortávolságra történő beállításával a vegetáció időszakában is alkalmazható a kukorica, napraforgó és hasonló sortávolságú növénykultúrákban.
Vontatásukhoz olyan vontató szükséges, mely által a vontatható össztömeg nagyobb, mint a tartálykocsi össztömege, valamint rendelkezik a rotációs kompresszor hajtásához megfelelő teljesítményleadó tengelycsonkkal, negatív vezérlésű légfék, 12 Volt feszültségű, MSZ 13938 szerint elektromos, és hidraulikus működtetésű tolózárral szerelt típus esetén gyorskapcsolós hidraulika csatlakozás lehetőségével.

Bagodi BTM/BRM talajmarók

A BTM típusú talajmarók minimum 30-50 kW (40-80 LE) közötti traktorral üzemeltethetők.

A talajmarók hárompontos függesztésűek. Alkalmasak mezőgazdasági művelt területek, gyümölcsösök, szőlők talajának művelésére, gyomirtására, szerves és műtrágyák talajba keverésére.
Jól alkalmazható kisgazdaságokban magágy készítésre.

Calderoni FPS oldalazó talajmaró

3,5 – 6,5 m sortávolságú ültetvényekhez
Kettős hárompont csatlakozás a vázon
A gép hidraulikus oldalkihelyezése
A művelőeszköz mechanikus kiindulási helyzetbe történő visszahúzása
Talajmaró fej függőleges irányú billentése
Nyomatékhatárolóval ellátott kardántengely
Iker támkerék a jobb oldalon a nagyobb megtámasztás érdekében
2+1 karos vezérlőtömb (oldalkihelyezés – billentés – bovdenes fejvisszahúzás)
Traktor hidraulikától független működés

Bagodi BTL tolólapok

A BTL típusú tolólapok teljesítményigénye különböző, függ a traktortól és a tolólap méretétől.

10 kW ~ (14 LE) , 120 kW ~ (160 LE) és a 80 kW ~ (110 LE) Alkalmasak hóeltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona összetolására, istállóban trágya eltakarítására, kisebb mértékben talajegyengetésre.

MTZ 892.2 traktor

Az MTZ 892.2 típusú traktor különféle mezőgazdasági munkák elvégzésére alkalmas összekapcsolva függesztett, félig függesztett vagy utána kapcsolt berendezésekkel.

Az MTZ 892.2 traktor műszaki adatai:

Motortípusa: Négyütemű, közvetlen befecskendezéses, vízhűtéses, dízelmotor; Tengelykapcsoló: száraz, egytárcsás; Sebességváltómű: mechanikus, fokozatváltó; Hátsó differenciál zár: hidromechanikus, pedál működtetésű, "bekapcsolt" vagy "kikapcsolt" üzemmód; Üzemi- és rögzítőfék - száraz, tárcsafék, mechanikus; Pótkocsi fék - légfék; Hidraulika rendszer: Tömbtelepítésű, erő- és helyzetszabályozással; Kormánymű: Hidrosztatikus,  kormánytrapézba épített kormány munkahengerrel és Danfoss működési elvű szervoszivattyúval.

Maximális teljesítmény: 87 LE
Szélesség: 1970 mm
Kivitel: fülkés
Video