"MAGYAR FALU PROGRAM ÖNKORMÁNYZATOKNAK" keretein belül több gépünket is szeretnénk ajánlani:

Traktoraink sokféle munkára használhatók, mint például mezőgazdasági munkálatokra vagy az infrastruktúra fejlesztésére.
A pótkocsi és tartálykocsik segíthetnek a szállításban, vagy akár öntözésben is.
Szárzúzóink pedig ideálisak a növényi maradványok aprítására, komposztálásra vagy talajtakarásra és nem utolsó sorban utak, parkok, mezők, játszóterek karbantartására.

Ezek az eszközök hozzájárulhatnak a vidéki területek fejlesztéséhez és hatékonyabbá tehetik az önkormányzati munkát.


ELSŐ AJÁNLOTT GÉPÜNK:

SAME DELFINO traktoraink

Kiválóan alkalmas mezőgazdasági munkákra, önkormányzati felhasználásra és parkok karbantartására. A SAME Delfino ideális eszköz minden olyan feladathoz, ahol a kompakt méret döntő fontosságú és mégis olyan kényelmet nyújt, amely egy nagyobb, drágább géptől lenne elvárható. Alacsony karbantartási költségű és rendkívül egyszerűen használható, ezért kiváló választás önkormányzati munkákhoz és hobbigazdálkodáshoz is.

A 2200 cm3 lökettérfogatnak és az elektronikusan vezérelt Common Rail befecskendezésnek köszönhetően erősebb, környezet barátabb és hatékonyabb, mint valaha. Az EU Stage V környezetvédelmi előírásnak megfelelve egy DOC katalizátor és egy passzív DPF dízel részecskeszűrő (mindkettő karbantartás mentes) minimalizálják a motor környezetre gyakorolt hatását anélkül, hogy az üzemeltetési költségeket növelnék.

A robusztus és megbízható, teljesen mechanikus és teljesen szinkronizált sebességváltó 12 előremeneti és hátrameneti sebességgel (16-ra növelhető a Creeper fokozattal együtt) minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt nyújt. A csökkentett motorfordulatszám mellett elért 30 km/h legnagyobb sebesség gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a közúti szállítást.

Fülkés vagy fülke nélküli változatban!

SAME Delfino 50: 4 hengeres, 2200 ccm-es, PERKINS Stage V TURBO Intercooler DOC motor, teljesítmény 51 Le/37 kW. Hidrosztatikus kormánymű. Elektronikus motorvezérlés.

SAME Delfino 60: 4 hengeres, 2200 ccm-es, PERKINS Stage V TURBO Intercooler DOC motor, teljesítmény 59 Le/43,5 kW. Hidrosztatikus kormánymű. Elektrohidraulikus motorvezérlés.

AJÁNLATKÉRÉS: https://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-delfino/same-delfino-traktor?fbclid=IwAR0NN-96ArcRwhTgR_LIuQMjENnYpt2VaW3Qa9K3G-XAl0_RFhp2fG2Mdug