Mutasd az összes cikket...

Kerülje el a bosszankodást! - IrTem és Dönder gépekkel

Minden évben találkozunk olyan vállalkozóval, aki elmeséli, mennyi bosszúságot okozott neki a szezonban a vetőgépe vagy a műtrágyaszórója. Mert nem egyenletesen szór vagy mert sok a szemveszteség, stb...
Ilyenkor összeállítunk egy személyre szabott, az ő gazdaságában legjobban használható konstrukciót. Ezek a gazdálkodók mindig nagy várokozással tekintenek a szezon elejére, amikorra megérkeznek az új gépeik.

IrTem kukorica vetőgép -

A megbízható szemenkénti kukoricavető gép

Az évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő IrTem kukoricavető gép. Azért lett a gazdálkodók kedvence, mert a szemveszteség igen alacsony, valamint már az alapmodell is pro kerékkel ellátott, amely segíti még száraz talajon is a szemek megfelelő mélységbe jutását!

A láncos meghajtás RENDKÍVÜL pontos vetést tesz lehetővé!

Sőt, már a alapmodellben megtalálható a vetésellenőrző monitor, ami egyben a vetőegységet is felügyeli, hanggal és fénnyel jelzi, ha valamelyik vetőegység nem jól működik.

A gazdálkodók visszajelzései alapján hasznos, jó megtérülésű gépről beszélhetünk! Köszönhető ez talán az szerelés nélkül lezárható soroknak, melyek segítenek a veszteség csökkentésében.

Megjelenésében megújult, így még áramvonalasabb, esztétikusabb.

Dönder műtrágyaszóró és BigBag Zsákemelő -

Az okos gazdák nagy segítsége

Akár kis távolságokat, akár szélesebb sávokat szeretne megszórni, a Dönder műtrágyaszórói mindenben partnerek. Bár gyári adat szerint 10 métertől 36 méterig is képes EGYENLETESEN kijuttatni a műtrágyát, köszönhetően a vízszintes keverési rendszerének és a különböző kialakítású tárcsáinak, tapasztalataink azt mutatják, hogy a magyar gazdálkodók a 18-24 méteres kiviteleket keresik.

Már az alapmodellben megtalálható a sárvédő, mely a traktort is megvédi a műtrágya károsító hatásaitól! Tartalmazza még a kardánt a törőrácsot, ponyvát és a lámpát is!

A jobb és bal oldali szórás külön-külön vagy egyben is elzárható, valamint az opcióban kérhető tábla vagy határszélszóró felszerelésével az adott szél szórási távolságát megváltoztatva biztosíthatjuk, hogy csak a mezsgyéig szórunk, ezáltal elkerüljük a veszteséget és a szomszéddal való problémát is!

A még nagyobb élettartam érdekében opciósan rendelhető a géphez saválló anyagból készült garatcsúcs, hiszen azt minden műtrágyával dolgozó tudja, hogy ez az alkatrész megy tönkre először egy műtrágyaszóróban, ha olcsóbb anyagból készül.


A hozzá kapcsolt BigBag Zsákemelő előnyeit talán nem is kell hangsúlyoznunk, elég, ha annyit mondunk, egy ember is könnyedén kezeli, egyszerűen le és felcsatlakoztatható, és saját lábán tárolható. A  műtrágyaszóróra könnyedén rákapcsolható, 2 méretben is hozzáférhető.

Az idő és anyagi megtakarítás ezzel az eszközzel kézzel fogható lesz!

A megrendelés leadására és még szezon előtti megérkezésére, már nincs lehetőség, AZONBAN különböző konstrukciók még KÉSZLETRŐL elvihetők. Így akár már az új szezonban is költség- és ideg- kímélő gépekkel dolgozhat!

Látogasson el még ma telephelyeinkre!