Mit érdemes tudni a CONTSTAR Kft. cégtörténetéről, cégfilozófiájáról?

A Contstar Kft. 2001-ben alakult, mára már Magyarország egyik jelentős gépkereskedője. Telephelyeket Nyíregyházán, Pápán és Baján találhatók, ahonnan mind a kelet-, mind a nyugat- magyarországi részeket hatékonyan ki tudjuk szolgálni. Kereskedelmi tevékenységet Magyarországon kívül más európai országokban is végzünk.

Cégjegyzék szám: Cg. 01-09-695393.

Milyen tevékenységeket folytat a CONTSTAR Kft.?
Milyen problémák megoldásában segíthet a CONTSTAR Kft.?

A cég fő profilja mezőgazdasági gépek, berendezések nagykereskedelme.

A fő profilon kívül a Kft. tevékenysége igen sokrétű:
  1. Mezőgazdasági gépek, berendezések nagy- és kiskereskedelme.
  2. Export és import beszerzésekből származó gépek, gépcsomagok értékesítése.
  3. Mindezen gépek garanciális és garancián túli szervízelése, bér szervízelések vállalása.
  4. Mezőgazdasági alkatrészek értékesítése.
  5. Mezőgazdasági gépbeszerzéssel és egyéb mezőgazdasággal kapcsolatos pályázatok készítése.
  6. Finanszírozási és biztosítási ügyintézés.
  7. Használt mezőgazdasági gépbeszámítás és kereskedelem.

A Contstar Kft. igyekszik minden gazdálkodó igényeit figyelembe venni és lehetőség szerint kielégíteni. Éppen ezért a forgalmazott gépeket számos gyártótól szerezzük be.

A Contstar Kft. által forgalmazott erőgépek a gyártási hely szerint oszthatók keleti és nyugati gyártású gépekre. Egyéb gépek beszerzésében is állunk rendelkezésükre.

A keleti gyártású gépeket kedvelők számára ajánljuk az MTZ traktorokat, melyek egyik legnagyobb hivatalos márkakereskedője vagyunk Magyarországon.

A nyugati gyártású gépek iránt érdeklődők számára 2006 óta már SAME márkájú traktorok hivatalos márkakereskedőjeként kínálunk gépeket.  A Contstar Kft. által forgalmazott munkagépek is több gyártó termékei, éppen annak érdekében, hogy az Önök igényeihez leginkább megfelelő munkagépet tudja kiválasztani.

Az import gépeink között olyan márkákat talál, mint az Alpler, Angeloni, Elvorti, Gaspardo, Irtem, Orsi, Pöttinger míg a magyar munkagépek közül az AJG, FarmgépFliegl, Garden-Jet, Metalwolf márkákat forgalmazzuk.