Hogyan gondolkozunk mi a CONTSTAR Kft.-nél?

A cég fő feladatának tekinti, hogy a mezőgazdaság minden területén dolgozó gazdaságok igényeit ki tudja elégíteni, legyen szó, akár növénytermesztési, kertészeti, szőlőtermesztési, vagy állattartási ágazatról.

A vevőink másik nagy csoportját az önkormányzatok alkotják, hiszen termékpalettánkon az utak, út menti területek karbantartásához szükséges gépek is megtalálhatóak, melyek egy részének karbantartása önkormányzati hatáskörbe tartozik.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a gazdálkodókat e lehető legjobb kiszolgálásban részesítsük, nekik a problémáikra legmegfelelőbb, az igényeikhez legjobban illeszkedő gépeket kínáljuk.

Hogyan tud Önnek segíteni a Contstar Kft.?

Egyrészt cégünk egyformán kezeli a kis- és nagygazdaságokat, ezért semmilyen hátránya nem származhat abból, ha „csak” egy kisebb eszközt szeretne megvásárolni.

Másrészt cégünk készpénzre és hitelre egyaránt értékesít, így a vágyott gép vagy eszköz akkor is hozzáférhetővé válik, ha nincs meg az elegendő készpénzfedezet.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kisgazdaságok nem mindig tudják önerőből megvásárolni a fejlesztéshez szükséges gépeiket, ezért különböző pénzügyi konstrukciókkal segítjük ügyfeleinket. Például: a hitel és lízingügyintézés.

Vásárlóinkat folyamatos tanácsokkal látjuk el aktuális igénybe vehető támogatásokkal kapcsolatban. Amennyiben szükséges ügyfeleink elavult gépeit új korszerű gépek kezdőrészletébe beszámolják.

Szervízszolgáltatásunkat az ügyfelek igényei szerint  a cégünk telephelyien, vagy kiszállással, háznál is elvégezzük.

Filozófiánk

Cégünk azt vallja, hogy a mezőgazdaságot csak a géppark folyamatos fejlesztésével lehet sikeressé tenni. Ezért is segítjük ügyfeleinket saját gépparkjuk korszerűsítésében.

Számunkra az Ön elégedettsége azért is kiemelten fontos, mert meglátásunk szerint az elégedett ügyfelek közötti információáramlás hatékonyabb a reklámkampányoknál.