Menü

Ügyfélvélemények

Ön odafigyel mások tapasztalataira?

Ha Ön sem szeret "vakon" belemenni egy új gép vásárlásába, szeret tájékozódni mások tapasztalatairól, akkor Önnek szól az alábbi oldal!

Néhány kedves vásárlónk nevét és címét vállalva mondta el véleményét, tapasztalatát cégünkről, termékeinkről.


Nem baj, ha nekünk nem hisz, amikor a gépeink jó tulajdonságairól beszélünk!

Csak hallgassa meg más gazdálkodók, más hasonló problémával küzdő emberek véleményét rólunk.


Reméljük hamarosan az Ön véleményét is itt olvashatjuk!

    • irtem mg 6338

VERHETETLEN ÁR ÉS PONTOS VETÉS

"A vetőgép vásárlásakor először a szerkezetét néztem meg, amely igen strapabírónak tűnt. Majd az opciósan kapcsolható eszközök még szimpatikusabbá tették a gépet. Az árában ez a török IrTem gép verhetetlen. Az IrTEm vetőgép vetéspontossága sokat-látott, tapasztalt gazdálkodóként is meglepő volt, hiszen még apró magok esetén is úgy nézett ki a tábla, mintha minden mag helyét vonalzóval mértük volna ki."

Balogh Zsigmond - Váncsod, gazdálkodó

SZÉLSŐSÉGES TALAJON IS KIVÁLÓ

"A SAME Explorer 100-as traktor műszaki és kényelmi szempontból is megfelel az igényeimnek, ráadásul szélsőséges időjárási körülmények között is jól teljesít. Ár-érték arányát tekintve sem drága, ezért is döntöttem újra a SAME traktorok mellett."

Nagy Sándor - Újfehértó, polgármester, gazdálkodó

    • Same Explorer
    • Same Virtus

SOKRÉTŰ ÉS ÜZEMANYAG-TAKARÉKOS

"Lehetőségem volt egy demo traktort hosszabb ideig kipróbálni, és meggyőzött. Az eddigi gépeimmel össze sem hasonlítható, masszív és erős, ugyanakkor nagyon fürge. A gazdaságban sokrétűen tudjuk használni. A környékbeli gazdák el sem akarták hinni a mért fogyasztási eredményeimet. Már egy szezon után is sokat spórolt nekem üzemeltetési és szervízköltésgen a SAME Virtus traktor."

Demeter Tibor - Tiszakóród, gazdálkodó

TÖKÉLETES ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS

"A CONTSTAR Kft. munkatársai az eszközök, gépek eladásai után is gondoskodnak partnereikről, fontos nekik a vásárlóik elégedettsége. Minden problémát igyekeznek a legrövidebb időn belül orvosolni, mert tudják, egy gazdálkodónak nincs ideje várni, a mezőgazdasági munkák nem halogathatók. Ezért is gépparkom 90 %-át munkagépek tekintetében tőlük szereztem be."

Nagy Sándor - Újfehértó, polgármester, gazdálkodó

    • telephely
    • irtem vetőgép akció

SEGÍTŐKÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ- ELÉGEDETT VEVŐ

"A „CONTSTAR”-os fiúk nem csak eladják az eszközöket! IrTem vetőgép vásárlást követően a CONTSTAR-os kollégák a beüzemelésnél is jelen voltak, mindent pontosan át tudtunk beszélni, nem maradtak bennünk kérdések a vetőgép működésével, működtetésével kapcsolatban. Szerintem ilyen egy igazán jó Vásárló-Értékesítő kapcsolat."

Balogh Zsigmond - Váncsod, gazdálkodó