Menü

Jól kezdődött a 2019 a SAME traktoroknak!

Újra díjazták a SAME Frutteto-t

  • legjobbtraktor2019frutteto
Párizsban zajlott 2019. február 24 és 28 között a SIMA, azaz a Párizsi Nemzetközi Agrárgazdasági Kiállítás. Itt aztán tényleg minden agrárgazdasági szektor képviseltette magát az összes kontinensről. Az itt kiválasztott és díjazott gépek, technológiák, innovációs eszközök mellett itt hirdették ki a 2019 Év Gépe Díjak nyerteseit is.

A Fliegl is díjazott minket!

A 2018-ban elért eredményeinkért a Fliegl gépek gyártója egy igazán különleges díjjal jutalmazott bennünket!

Ezt a pótkocsit, akár díjsznek is elfogadtuk volna, de így, hogy tudjuk mennyi munka van mögötte, nem csak szép, de értékes is számunkra.

SAME kereskedői díj - 2018

Mindenki örül az elismerésnek- mi is!

  • same díj2018
Az idei év is örömtelien indult a Contstar Kft.-nél és ezért köszönettel tartozunk a hozzánk bizalommal forduló gazdálkodóknak is. Idén már harmadik alkalommal nyertük el az SDF csoport legjobb Közép-Kelet Európai SAME értékesítője díját! Az elismerés már 2015-ben és 2017-ben is nagy örömet okozott. Azonban az idei siker után...

Lemken díj - 2018

Lemken gépek értékesítésében is legelől - 2017

A világszinten ismert és szeretett Lemken gépeket a hazai gazdálkodók is kedvelik. Nálunk mindenki személyre szabva azt kapja, amit a leggazdaságosabban tud használni!

2017 legjobb SAME traktor értékesítője DÍJ

Digitálisan Felkészült Vállalkozás Minősítés

Azért, hogy a legmodernebb technikai vívmányokat is a vevőink igényeinek megfelelően integrálni tudjuk vállalkozásunkba, tanácsadáson vettünk részt.
 

Ennek elismeréseként megkaptuk legújabb Minősítésünket.

Gépkiállítói díj - Pápa

A gazdákkal való találkozás mindig fontos volt cégünk számára, ezért igyekszünk minél több kiállításon, expon és rendezvényen részt venni.

A Pápai Agrárexpo gépkiállítói díja

igen fontos visszajelzés nekünk, hiszen ezzel az oklevéllel a szervezők és az érdeklődők azt ismerik el, hogy a cég a kiállításon olyan termékekkel jelenik meg, melyek valóban érdeklődésre tartanak számot.

Közép-Kelet Európa legeredményesebb SAME értékesítője 2015 DÍJ

Mindig jó érzéssel, sőt büszkeséggel tölti el az embert, amikor elismerik munkáját, így van ezzel cégünk is.

A CONTSAR Kft. 2015 évi állhatatos munkáját az SDF Group ismerte el, hiszen a kimutatásuk alapján Közép-Kelet Európa összes SAME értékesítője közül mi voltunk a legeredményesebbek.

Köszönet a Díjért

 • kollégáinknak, akik nap nap után tesznek azért, hogy a gazdálkodók munkáját valóban segítsék
 • a gazdálkodóknak, akik bizalmat szavaztak nekünk, és az általunk ajánlott termékeket választják
 • és természetesen a SAME cégnek, akik igyekszenek a gazdálkodók igényeire szabni traktoraikat!
  • same frutteto s activedrive

A CONTSTAR Kft. olyan gyártókkal és beszállítókkal tartja a kapcsolatot, akik kiemelkedő eredményeket érnek el a saját területükön.

Azokat a számottevő eredményeket mutatjuk be oldalunkon a teljesség igénye nélkül, amelyek a szakma elismerését is kivívták.

SAME Frutteto S ActiveDrive

A 2016-os Év Traktorja díjat kapta „Legjobban specializált” kategóriában.

Ezt a díjat Európa legjelentősebb mezőgazdasági gépekről szóló kiadványainak 23 újságíróból álló bizottsága ítéli oda minden évben.

SAME gyár

A SAME 2 ezüst medált hozott el a 2013-as Agrotechnikai Fejlesztési díjátadón.

A bemutatott új fejlesztéseket úgy ítélték meg, hogy azok a mezőgazdasági gépek működésében előrehaladást hoztak, A SAME DEUTZ-FAHR cég díjat kapott a Hidraulikus motorfék koncepcióért, és az Automata PTO fordulatszám szabályzó újításáért, melyeket a 2013-as Agrotechnika kiállításon mutattak be.

  • agri technica innovation