A mezőgazdaságban nincs idő lerobbanni!

Ön sem szeretné, ha a költsége nagy részét a javítási és karbantartási költségek tennék ki?

A rendszeres szerviz segít gépét, eszközét szinte gyári állapotban tartani! Ahogy az embereknek épp úgy a nehéz munkát végző gépeknek is szükségük van néha egy kis „feltöltődésre”.
Annak érdekében, hogy Önnek később ne a javításra kelljen költenie, ne feledkezzen meg a rendszeres szervizeltetésről!
Nem is beszélve arról, hogy a rendszeres felülvizsgálat során hamarabb észre vehetnek esetleges problémákat a munkatársaink, még mielőtt óriási bajokat okozna.

Hogyan tudunk mi ebben Önnek segíteni?

Gépvásárláskor, az Ön által adott információk alapján ( várhatóan mennyit tölt majd munkában a gép, eszköz, milyen a tárolás, stb.) a CONTSTAR Kft. munkatársa javaslatot fog tenni Önnek egy rendszeres időtartamra, amely után érdemes szervizeltetnie a megvásárolt gépét.
Ezt a szervizidőpontot előre le is tudja egyeztetni kollégáinkkal, így biztosan lesz a cégnek kapacitása az Ön eszközének szervizelésére. Elkerülheti a várakozást, ezáltal a termeléskiesést, vagy a szervizidőn túli használatból eredő esetleges egyéb kellemetlenségeket.

SŐT!

A rendszeres szervizek esetében még csak el sem kell hoznia gépét a szervizünkig, hiszen a CONTSTAR Kft. munkatársai kimennek a helyszínre és Önnél végzik el a szükséges szervizfeladatokat.

Természetesen nem mindegy, hogy éppen milyen időjárási körülmények vannak, szükség lehet fedett színre. Ezt a kollégáink a szervizidőpont egyeztetésekor tudják megmondani. De az biztos, ha „csak” olajcserére, szűrőcserére és hasonlókra van szükség, azt szervizes munkatársaink akár a szántóföld szélén is elvégzik.

Forduljon hozzánk bizalommal!

A forgalmazott márkákhoz a gyári alkatrészeket biztosan időben megkapja, hiszen a SAME, Deutz-Fahr és Lamborghini alkatrészek kiemelt kereskedése vagyunk. Ami bizonyos előnyökkel jár, valamint kötelezettséget is ró cégünkre az alkatrészek raktári mennyiségét illetően.