SAME Explorer Natural először Magyarországon!!!

 

Nagy örömmel értesítjük Önt, hogy a SAME legfrissebb modellje az Explorer Natural most először elérhető Magyarországon. Az Explorer Natural a megbízható Explorer traktorcsalád legújabb tagja, forradalmi újításokkal érkezik, amelyek új szintre emelik a mezőgazdasági munkálatok hatékonyságát és kényelmét!


AZ EXPLORER NATURAL MINDEN EDDIGINÉL TÖBBET NYÚJT!

EGYSZERŰSÍTETT VÁLTOZAT, KEDVEZŐBB ÁR!

 
MIÉRT VÁLASSZA A SAME EXPLORER NATURALT?

Alapfelszereltség:  az Explorer Natural számos olyan alapfelszereltséggel büszkélkedhet, amelyek korábban csak opcionális extraként voltak elérhetőek a SAME Explorer modellek esetében és mindezt kedvezőbb áron nyújtják! 

Például:
EHR (elektrohidraulikus 3 pont): precíz munkavégzés, magasabb hatékonyság
AUTO TLT mód: optimális teljesítmény minden körülmények között
rádió, utasülés stb...

Könnyen fenntartható: A környezettudatosság fontos szerepet játszik a mezőgazdaságban. A SAME Explorer Natural kialakítása során a fenntarthatóság volt az egyik fő szempont, így a gazdálkodók nem csak hatékonyabbak, de környezet barátabbak is lehetnek.

Egyszerű használat: A gép könnyen kezelhető és könnyen karbantartható, így a még kevésbé tapasztalt gazdálkodók is könnyedén használhatják a SAME Explorer Naturalt.

NÉHÁNY TECHNIKAI JELLEMZŐ:
  • MOTOR: az Explorer Natural a FARMotion 45 sorozat Stage V 4 hengeres motorjait használja, amelyek kiemelkednek kompakt méretükkel, nagy teljesítményükkel, megbízhatóságukkal és minimális karbantartási igényükkel. Az üzemanyagfogyasztés és a zajszint alacsonyabb szintre csökkent a sorozatban, amely egy elektronikus Common Rail befecskendező rendszerrel rendelkezik, amely 2000 bar nyomáson működik, így jobb égést, alacsonyabb szennyezőanyag kibocsátást és gyors reagálást biztosít a hirtelen terhelési körülményekre. Ezenkívül a 7 lyukú befecskendezők a viszkóz hűtőventilátor és a PowerCore légszűrő szintén pozitívan befolyásolják az üzemanyag fogyasztést és zajcsökkentést. Ráadásul a széria legnagyobbja az Explorer Natural 125 modell 517 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkezik 1400-as fordulatszámon.
  • ERŐÁTVITEL: az új Explorer Natural sebességváltóját egy 5 fő fokozatú sebességváltóra fejlesztették ki, amelyhez akár 40x40 HI-LO váltó is kérhető.  Az elektrohidraulikus összkerékhajtás és az első hátsó differenciálmű 100%-os reteszelése minden modellnél alapfelszereltség
  • Hidraulika és TLT: 4 vagy 6 mechanikus vezérlésű hidraulika kimenet egyetlen szivattyúval, 55 l/perc áramlási sebességgel. A kerekekhez szinkronizált "Road TLT" alapfelszereltség
  • KABIN: 4 oszlopos kabin kialakítás biztosítja az optimális kilátást. Minden modell tartalmaz utasülést, rádiót, USB portokat, telefon- és pohártartót. A kabinklíma és a digitális kijelző is alapfelszereltség.
  • Teljesítmény: 75-125 Le-ig
  • mechanikus vagy elektromos irányváltó

Ne hagyja ki a lehetőséget, váltson a SAME Explorer Naturalra-ra és tapasztalja meg a modern mezőgazdaság előnyeit!

Érdeklődjön az árakról személyre szabottan!

Mivel a traktor ára a különböző felszereltségi szintektől függően változhat, arra bátorítjuk Önt, hogy érdeklődjön a legközelebbi telephelyünkön dolgozó értékesítő kollégáinknál. Személyre szabott tájékoztatást nyújtanak Önnek az Explorer Natural modellről, beleértve az elérhető felszereltségeket és azok árait is! 

BEVEZETŐ AKCIÓ! KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ VÁSÁRLÓKNAK!

Különleges ajánlatként az Explorer Natural modell első darabjaira bevezető kedvezményt biztosítunk! Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy Ön az elsők között részesüljön a legújabb mezőgazdasági technológiában, kedvező áron!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

4400 Nyíregyháza, Debreceni út 103.

+36302076269

nyiregyhaza@traktor.hu

8500 Pápa, Külső-Győri út 15.

+36306445348

papa@traktor.hu

6500 Baja, Szegedi út 86.

+36301615526

csatity.csaba@traktor.hu

AJÁNLATKÉRÉS A WEBOLDALON KERESZTÜL EGYSZERŰEN:

https://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-explorer/same-explorer-natural