IrTem FDD 3000 vontatott vetőgép MiniTill

Az Irtem FDD 3000 vontatott vetőgép sikeres bemutatója Mélykúton

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy sikeresen megrendezésre került az Irtem FDD 3000 vontatott vetőgép bemutatója Mélykúton. A rendezvényen a természet is mellénk áll: kedvező időjárási körülmények között mutathattuk be a gép len mag vetési képességeit.

A bemutatón részt vevők lehetőséget kaptak arra, hogy személyesen is megtapasztalják milyen előnyöket nyújt az Irtem FDD 3000 a mezőgazdasági munkálatok során. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy bemutassuk a gép alkalmazásának hatékonyságát: a len magot egy olyan területre vetettük, melyet csupán kultivátorra kezeltek előzetesen.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Reméljük, hogy a bemutató informatív és hasznos volt számotokra és, hogy a részvétel közelebb hozott benneteket az Irtem FDD 3000 vontatott vetőgépének kiválóságához.

Azok számára, akik nem tudtak részt venni a rendezvényen, vagy szeretnék újra átélni a bemutató hangulatát, összeállítottunk egy videós összefoglalót. A videóban betekintést nyerhettek a gép működésébe a vetés folyamatába:

https://youtu.be/0Hgctx8HLWU


Köszönjük ismét minden résztvevőnek és érdeklődőnek a támogatást és érdeklődést. Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk a figyelmetekre és, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a mezőgazdaság innovatív fejlődésén.