Ügyfelünk már fél éve boldog tulajdonosa egy SAME Argon 100 traktornak és elmondta véleményét eddigi tapasztalatairól:

 

Vásárlásról: mivel kis kertészetem van, részben termesztőberendezés más részt szabadföldi zöldségnövény termesztésével foglalkozom. Ezért mindenképpen olyan traktort kerestem, ami alkalmas talajmunka végzésre, mind fólia alatt és szabadföldön egyaránt. Ezért már egy ideje szemezgettem az Argon-nal, mert testes, masszív gép, van önsúlya, de mégis méretében kompakt.

2023-ban eldőlt részemről a beszerzés, kérdés csak a méret volt. Székely Szabolcs Úr mondhatni könnyen rábeszélt a 100-as Argonra.

Átadás óta csak ezzel a traktorral végzem a talajmunkákat, eddig bármilyen munkaeszközt (MTZ kategória) használtam, mindegyikkel elboldogult. Hibája nem volt még a gépnek, megvolt már az első kötelező szerviz, amit rugalmasan, gyorsan intéztek. Merem állítani, hogy kategóriájában egyedülálló gép, mert erős, robosztus és van súlya, ami nem hátrány talajmunka végzésnél. 15x15 sebességváltóval könnyen meg lehet választani a megfelelő sebességet az adott eszköz optimális kihasználásához.

                                                                                                                                        Szabó Attila, Mórahalom

 

https://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-argon/same-argon-traktorhttps://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-argon/same-argon-traktorhttps://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-argon/same-argon-traktorhttps://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-argon/same-argon-traktor

 

Attila SAME Argon 100 traktorja az alábbi tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkezik:

MOTOR: FARMotion 35 Tier V, 3 hengeres, Common Rail, Turbo Intercooler motor, 2887 cc térfogattal. EGR, DOC katalizátoros DPF részecskeszűrős, SCR AdBlue rendszerrel. Teljesítmény: 71,1 kW/ 97 Le, max. teljesítmény: 75 kW/102 Le

SEBESSÉGVÁLTÓ: 15/15 (40 km/ó gazdaságos üzemmódban) mászófokozatos váltó

TOVÁBBI MŰSZAKI ADATOK és FELSZERELTSÉG: 3 pont függesztés automata felső és alsó kapcsolással

3 pár átfolyásszabályzott hidraulikacsatlakozó

hidrosztatikus olajfürdős intelligens szelepes (mellső fék kikapcsolható) összkerékfék

nyitott központú 56 l/p hidraulika

540-540E-1000 TLT

orrsúlykészlet 260 kg

CEE gyorsan állítható automata vonófej D.38, Piton-Fix+hasi húzó

teleszkópos kormányoszlop

váltó olaj hűtő

mellső kihajló sárvédő

golyótartó

stb..

 

Nagyon szépen köszönjük Attilának, hogy megosztotta velünk eddigi tapasztalatait az Argonról és bízunk benne, hogy ez segítség azoknak, akik hasonló munkára keresnek traktort, de még nem biztosak a döntésükben, vagy még csak most keresik a megfelelőt számukra! 
Az biztos, ha bárki gondolkodik SAME Argon traktor után, annak állunk készséggel rendelkezésére! 

Ajánlatkérésre, pedig az alábbi linken is lehetőség van: https://www.traktor.hu/termekek/traktorok/same-traktorok/same-argon/same-argon-traktor

 

Attilának további sikeres és eredményes munkát kívánunk! Büszkék vagyunk rá, hogy Ügyfeleink között tudhatjuk és bízunk a további sikeres együttműködésben!