Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Felhasználási terület
Kertészet

Kertészet

Gyümölcsöse vagy szőlője műveléséhez keresne megfelelő gépeket, eszközöket?

Nem szeretne időt vesztegetni azzal, hogy olyan típusú traktorokat nézeget, amelyek Önnek biztosan nem lesznek megfelelőek?

Igaza van! Ezért elkülönítettük Önnek azokat a gépeket és eszközöket, amelyek gyümölcsös vagy szőlő művelésére alkalmasak.
Pontosan tudjuk, mennyi munka és fáradtság növényekkel, gyümölcsfákkal vagy szőlővel dolgozni. Tudjuk, milyen sok tényező befolyásolja a jó termést, ezért tudjuk a kertészettel foglalkozó gazdáknak mennyire fontos, hogy óvják a növényeiket. Pontosan ezért fordítanak a kertészeteben dolgozó gazdák olyan sok időt a megfelelő traktor kiválasztására.

Ebben a kategóriában valóban csak keskeny nyomtávú vagy alacsony felépítményű traktorokat talál, illetve kimondottan a gyümölcsösökhöz és szőlőkertekhez fejlesztett munkagépeket, például permetezőket.

Találatok száma: 268 + 10 rejtett
Megjelenítve: