Kategóriák

Szűrők
Hengerek száma
3 - 4
Kivitel
(6)
Maximális teljesítmény
65 - 113
Szélesség
2180 - 2238

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

SAME traktorok


A mezőgazdaság történelme mindössze 4 betűben - SAME

Elválaszthatatlan összefüggés van a SAME és a farmok világa között, hiszen a cég segíti a gazdaságokat traktoraik modernizálásával és a technikai fejlesztések végtelen sorával. Mindegyik modell modern, hatékony, erős és jól felépített, biztonságos és megbízható, hűséges és fáradhatatlan partner.

A világ minden részéről gazdálkodók egész generációjának bizalmát vívta ki a SAME, a szilárdság és a praktikum jelévé vált.

A SAME 2 ezüst medált hozott el a 2013-as Agrotechnikai Fejlesztési díjátadón.

A bemutatott új fejlesztéseket úgy ítélték meg, hogy azok a mezőgazdasági gépek működésében előrehaladást hoztak, A SAME DEUTZ-FAHR cég díjat kapott a Hidraulikus motorfék koncepcióért, és az Automata PTO fordulatszám szabályzó újításáért, melyeket a 2013-as Agrotechnika kiállításon mutattak be.


A SAME egyike a legjelentősebb olasz traktorgyártóknak, mely minden igényt kielégítő erőgépeket gyárt. A megbízhatóság mellett alacsony üzemeltetési költséget is biztosító széles palettát kínál a mezőgazdaságban valamint a parkosítás, és a kertészet területén. Így mindenki megtalálhatja a kívánalmainak megfelelő méretű -39 lóerőtől egészen 220 lóerőig - és felszereltségű traktorokat.

A szervízadatok alapján elmondhatjuk, hogy a SAME traktornak minimális a meghibásodási rátájuk, ezáltal a kötelező szervizeken kívül a szervízben dolgozó munkatársaink alig találkoznak SAME traktorokkal.


Válasszon SAME traktort, ha:

  • Önnek nincs ideje felesleges javításokkal foglalkozni,
  • Ön alkatrészek és szerviz helyett másra szeretne költeni,
  • Ön szeret kényelmesen dolgozni,
  • Önnek fontos a jó ár.