Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Kommunális gépek
Toló-vonó lapok

Bagodi BTL tolólapok

Leírás

A BTL típusú tolólapok teljesítményigénye különböző, függ a traktortól és a tolólap méretétől.

10 kW ~ (14 LE) , 120 kW ~ (160 LE) és a 80 kW ~ (110 LE) Alkalmasak hóeltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona összetolására, istállóban trágya eltakarítására, kisebb mértékben talajegyengetésre.

Fő szerkezeti egységei

  • A tolólap (előlap), az alsó és felső párhuzamvezetők (trapézkarok)
  • az alsó hegesztett, a jobb és bal oldalfelfogók
  • az első tartólemez és a hidraulikus szerelvény

A tolólap a traktorra szerelése egy robbantott ábra segítségével könnyen és gyorsan elvégezhető. A tolólap egyenesen vagy szögben elfordítva 25-ba is használható .
Igény szerint gyártunk olyan kivitelt is, amikor a szögbeállítást hidraulikus munkahengerek segítségével lehet szabályozni.

Megjegyzés: Egyre több traktoron van már hárompontos frontfüggesztés is. Az ilyen függesztéssel szerelt traktorokra is gyártunk tolólapot, még egyszerűbb kivitelben és olcsóbban, mint a fent leírtak.

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!