Kategóriák

Érdekli a gép ára?

Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot!
Így mi pontosan arra a felszereltségű gépre tudunk árat adni Önnek! Pár napon belül kollégáink e-mailben küldik az ajánlatot.

Ferroflex
Ferroflex homlokrakodók

Ferro-flex FF40 homlokrakodó

Leírás

A Ferro-Flex Mezőgazdasági Gép-, és Szerkezet Gyártó Kft. egyedülálló a hazai piacon abból a szempontból, hogy a nagyüzemi gyártás ellenére is szoros kapcsolatot tart fenn a gazdákkal. Termékskálánkat közvetlenül a gazdák igényei alapján alakítjuk, akik, ha máskor nem, az évente megtartott szakmai napunkon ellátogatnak hozzánk. Fő profilunk a traktorra szerelhető homlokrakodók és azok munkaeszközei, valamint a teleszkópos rakodókra szerelhető munkaeszközök.


A folyamatosan változó igények sikeres kielégítésének egyik titka az, hogy három tervező mérnök dolgozik folyamatosan a termékskála teljessé tételén, valamint az új termékek tesztelésén és tökéletesítésén.


  • A traktor és a homlokrakodò csatlakozása automatikus
  • Biztonságos és gyors munkaeszköz csere
  • Automata felvétel, egyszeru kioldás 

Tulajdonság  
Traktor teljesítmény igény (LE) 30-40
Emelhető tömeg(kg) 680
Emelési magasság (mm) 2400
Töltési szög 43°
Ürítési szög 40°
Ezt a terméket is megnézték, amikor ezt vették
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!