Leírás

  Koncentrált erő

  Kiválóan alkalmas mezőgazdasági munkákra, önkormányzati felhasználásra és parkok karbantartására. A SAME Delfino ideális eszköz minden olyan feladathoz, ahol a kompakt méret döntő fontosságú, és mégis olyan kényelmet nyújt, amely egy nagyobb, drágább géptől lenne elvárható. Alacsony karbantartási költségekkel és rendkívül egyszerűen használható, ezért kiváló választás hobbigazdálkodáshoz is.

  Motor

  A 2200 cm³ lökettérfogatú és az elektronikusan vezérelt Common Rail befecskendezésnek köszönhetően erősebb, környezetbarátabb és hatékonyabb, mint valaha. Az új SAME Delfino motorok rendkívül kompakt, korszerű megoldások, amelyek még nagyobb energiát szolgáltatnak, mint valaha. Mindezt alacsonyabb motorfordulatszám mellett, a mezőgazdasági munkákhoz, önkormányzati alkalmazásokhoz és park-karbantartáshoz ideális nyomatékgörbékkel.  Az EU Stage V környezetvédelmi előírásnak megfelelve egy DOC katalizátor és egy passzív DPF dízel részecskeszűrő (mindkettő karbantartásmentes) minimalizálják a motorok környezetre gyakorolt ​​hatását anélkül, hogy az üzemeltetési költségeket növelnék.

  Váltó

  A robusztus és megbízható, teljesen mechanikus és teljesen szinkronizált sebességváltó 12 előremeneti és hátrameneti sebességgel (16-ra növelhető a Creeper fokozatokkal együtt) minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt nyújt. A csökkentett motorfordulatszám mellett elért 30 km/h legnagyobb sebesség gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a közúti szállítást. Az első tengely maximális kormányzási szöge 57° a rendkívüli mozgékonyság érdekében, míg a 15 l/perc szivattyú, amely kizárólag a hidraulikus kormánykerékhez van rendelve, zökkenőmentes kormányzást biztosít még alacsony motorfordulatszámon is. A hátsó és az első differenciálzárak egyszerre kapcsolhatók egyetlen gombnyomással.

  Hidraulika és TLT

  Rendkívül sokoldalú a SAME Delfino, szerszámok széles palettájával használható. Az alapkonfiguráció tartalmaz egy 30 l/perc hidraulikus szivattyút az 1200 kg-os emelő és a 6 utas elosztók részére, valamint egy független hidraulikus kormányszivattyút a könnyű kormányzás érdekében még nehéz teher szállítása esetén is. De ez még nem minden: a SAME Delfino szabványos és opcionális kardánhajtómű-konfigurációval is rendelhető, és az elérhető két sebesség mód kényelmesen választható ki a vezetőülésből. Az opcionális 600 kg-os elülső emelő, amely elektronikusan kapcsolt első TLT-vel felszerelhető, tovább bővíti ennek a kicsi, de jó képességű traktornak a felhasználási lehetőségeit.

  Fülke és kényelmi felszereltség

  A SAME Delfino mind normál magasságú, mind alacsony profilú változatként, valamint platós változatként lehajtható, két oszlopú első ROPS-sel vagy kényelmes, négy pillérű, jól látható fülkével rendelkezik, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek ki. Alacsony rezgés- és zajszint, valamint intelligensen kialakított belső tér, teleszkópos kormányoszloppal és erősen ergonómikus kezelőszervekkel, kiváló kezelői kényelmet biztosítva, még órákon át tartót munka közben is. A tágas vezető fülke és a hatékony légkondicionáló rendszer hozzájárul a kényelem maximalizálásához, miközben a SAME Delfino megújult beltere a legigényesebb szemnek is kellemesen látványt nyújt.

  Motor

  Delfino 504 hengeres, 2200 ccm-es, PERKINS Stage V TURBO intercooler DOC motor, teljesítmény 51 LE/ 37 kW. Hidrosztatikus kormánymű.  Elektronikus motorvezérlés.
  Delfino 604 hengeres, 2200 ccm-es, PERKINS Stage V TURBO intercooler DOC motor, teljesítmény 59 LE / 43,5 kW. Hidrosztatikus kormánymű. Elektronikus motorvezérlés.

  Erőátvitel

  Delfino 504kerék meghajtás, hidrosztatikusan müködtetett független szivattyús kormánymű
  Delfino 604kerék meghajtás, hidrosztatikusan működtetett független szivattyús kormánymű, erősített 4WD elektrohidraulikus differenciál zárral szerelt melső híd

  Mindegyik típusra vonatkozó adatok

  Általános adatokElektrohidraulikusan vezérelt mellső és hátsó differenciálzár. Hátsó fékek mechanikusan működtetett, olajfürdős tárcsafékek, kézifék mechanikusan működtetett, független
  KabinORIGINAL hangszigetelt fülke,  fűtött+ventilált,  színezett üvegezés, nyitrható szélvédő és hátra nyitható ablak, digitális óra, külső visszapillantó tükrök, belső megvilágítás, napellenző
  Sebességváltó12 előre/ 12hátra 30 km/ó
  Üzemanyagtartály40 L
  Hidraulika (alapfelszereltség)hidraulikaszivattyú 31 L/p
   2 pár hidraulika gyorscsatlakozó
  Hátsó függesztőmű (alapfelszereltség)Mechanikus vezérlés
  TLT (alapfelszereltség)540 f/perc
  FékrendszerMechanikusan vezérelt olajfürdős hátsó kerék fék
  Elektromos rendszer12V-77h-760A akkumulátor
  Kerekek (alapfelszereltség)280/70R16 mellső 360/70R24 hátsó
  EgyébOldalsó kipufogócső
  Munkalámpák2 mellső/2 hátsó tetőre szerelt

  Termék paraméterek

   Delfino 50Delfino 60
  Szélesség (tól-ig)1352-1389 mm1342-1389 mm
  Üzemanyag tank kapacitás40 l40 l
  Maximális teljesítmény51 LE59 LE
  Maximális sebesség30 km/h30 km/h
  Maximális nyomaték145 Nm170 Nm
  Hengerek száma44
  Klíma
  Orrsúlykészlet tartó + 100 kg
  Mellső sárvédő
  Átfolyásszabályozott hidraulika elosztó (6 csatlakozó)
  Aktív szén szűrő
  16/16 sebváltó mászófokozattal
  540- 540E TLT
  540 - 1000 TLT
  Gyepkerék 31*13,50 mellső + 44*18,00-20 hátsó
  Kerekek 260/70R16 első - 320/70R24 hátsó
  Hátsó ablaktörlő
  Első vonószem nélkül
  Kabin nélkül
  Teleszkópos kormányoszlop
  Magyar nyelvű dokumentáció
  Sárga villogó
  Vonólap (kat.2)
  Original hangszigetelt fülke fűtött + ventilált, színezett üvegezés, nyitható szélvédő és ablak, digit. óra, külső tükrök, belső világítás, napellenző
  Fronthidraulika 600kg
  Fronthidraulika 600kg + TLT 1000 f/p
  3 pont függesztés automata alsó és felső kapcsolással
  2 mellső hidraulikacsatlakozó (hátsóról párhuzamosított)
  Erősített 4WD elektrohidraulikus differenciál zárral szerelt melső híd
  Hátsó keréksúlyozás
  Orrsúlykészlet tartó + 160 kg
  Félautomata CEE vonófej
  Független hasi TLT 2000 f/p
  Fellépő csak a kabin egyik oldalán